Vinkkaa lukijoillesi parhaat valmistujaislahjat!

21 May • Uncategorized

Vaikuttaja, oletko jo jakanut lukijoillesi parhaat valmistujaislahjavinkkisi? Adtractionin laajasta verkkokauppavalikoimasta löydät mahtavia lahjaideoita!

lahjavinkki

Oletko tehnyt tai tekemässä postauksen parhaista valmistujaislahjavinkeistä? Adtraction haluaa antaa sinulle inspiraatiota, sillä verkkokauppavalikoimamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet vinkata valmistujaislahjoista ansaiten huimat komissiot! Toimi nopeasti, sillä koulujen valmistujaisia juhlitaan 2.6.2018

Klassikkolahjat

Haluatko vinkata lukijoillesi kestävistä ja klassisista valmistujaislahjoista? MakujaKaupasta löydät suomalaiset klassikkolahjat astioiden ja ruoanlaittovälineiden saralta. MakujaKaupan laajasta valikoimasta löytyy niin Iittalan Essence -viinilasit ja Muumimukit kuin Fiskarssin paistinpannut ja veitsisetitkin!

MakujaKaupan tuotemerkkeihin kuuluu mm. Iittalan, Fiskarssin, Marimekon, Smegin ja SodaStreamin tuotteita. Komissio on vaikuttajille huimat 17%. Hae mukaan MakujaKaupan mainosohjelmaan tästä.

Uniikit ja hauskat lahjat

Jos haluat vinkata lukijoillesi uniikeista lahjoista, joita lahjansaaja ei takuuvarmasti saa muilta, kannattaa sinun hyödyntää Coolstuffin hauskat tuotteet. Coolstuff tarjoaa hauskoja ja erilaisia vempaimia, jotka soveltuvat täydellisesti lahjaksi. Coolstuffin komissio on 10%. Hae mukaan Coolstuffin mainosohjelmaan tästä.

Hyvän mielen lahja

Oletko vailla lahjaa, joka tuo hyvän mielen niin lahjan antajalle kuin saajallekin? Kannattaa vinkata lukijoille mahdollisuudesta ryhtyä Planin kuukausilahjoittajaksi.

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Tytöillä on kuitenkin ikänsä ja sukupuolensa takia usein heikot lähtökohdat toteuttaa oikeuksiaan ja mahdollisuuksiaan. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Säännöllisen tuen avulla pitkäjänteinen työ kehitysmaiden tyttöjen hyväksi on mahdollista. Hae mukaan Planin mainosohjelmaan tästä.

Viime hetken lahjavinkit

Teetkö postausta viime hetken lahjavinkeistä? Tässä muutama tärppi huikeista viime hetken lahjavinkeistä jotka voi hyödyntää vaikka vasta juhlapäivänä!

Interflora

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Kotimaassa kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 Interflora-kukkakauppaa ympäri maata. Vinkkaa lukijoillesi kätevästä kukkatoimituksesta ja ansaitse jopa 12%. Hae mukaan Interfloran mainosohjelmaan tästä.

Bette Box

Haluatko kertoa lukijoillesi kauneusaiheisista lahjoista? Bette Box on kuukausittainen paketti, joka sisältää kauneutta, tyyliä ja ideoita. Jokaisessa Bette Boxissa on valikoima tuotteita eri kauneuskategorioista. Paketti sisältää sekä uusia että tunnettuja brändejä. Mukana on sekä täysi- tai matkakokoisia näytteitä, joiden avulla pääset testaamaan uusita tuttavuuksia ja löytämään uusia suosikkeja. Lue lisää komissioista ja hae mukaan Bette Boxin mainosohjelmaan tästä.

Offerilla

Vinkkaa lukijoillesi viime hetken lahjakorteista! Offerillan kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Offerillan alennusprosentti on yleisesti noin 50-90%.

Offerillan komissio on 11,6%, hae mukaan mainosohjelmaan tästä.

Elle, Cosmopolitan tai Fit-lehti

Lehtitilaus on lahja joka ilahduttaa pitkään! Muistuta lukijoitasi takuuvarmasta lahjavalinnasta.

Elle on ykköslehti muodista, trendeistä ja hyvästä elämästä kiinnostuneelle naiselle. Ellessä yhdistyy inspiroivat tyyli- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat henkilöhaastattelut.

Fit-lehti on suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut lehti, jonka jokaisesta numerosta löydät tehokkaat ja hauskat treeniohjelmat. Löydät jokaisesta numerosta myös kevyitä reseptejä ja liikkujalle hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta.  Lisää potkua liikunnalliseen elämään saat Fit-lehden trendikkäistä treenivaate- ja välinejutuista.

Cosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti. Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: uusimmista trendeistä, ihmissuhteista, työelämästä, kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista. Lehdessä kauneustrendit ja muoti ovat yhtä tärkeässä osassa kuin asiantuntevat parisuhdejutut ja kannustavat työelämästoorit ja uravinkit.

Ellen, Cosmopolitanin ja Fit-lehden komissiot ovat 16€/tilaus. Hae mukaan FIT-lehden, Cosmopolitanin ja Ellen mainosohjelmiin.

Related Posts: