Tutustu julkaisijaamme Wish/Aliexpress/Ebay Facebook-ryhmään!

1 June • Uncategorized


 

Meillä on julkaisijoina bloggareiden lisäksi myös instagram- ja facebook-vaikuttajia. Nyt esittelyssä yli 80 000 seuraajaa kerännyt Wish/Aliexpress/Ebay facebook ryhmän perustaja ja ylläpitäjänä toimiva Sara. Tämä innokas tilaaja perusti ryhmän, jossa voi keskustella vapaasti hyvillä mielin tilauksiin liittyvistä asioista ja jakaa ajatuksia muiden tilaajien kesken.

Keitä olette ja mitä teette?

Mä oon Sara, 26 vuotta täyttänyt. En oo koskaan ollut hyvä koulussa kävijä tai töiden tekijä, kun kyllästyn helposti. Olen aloittanut monta koulua ja ollut monessa paikassa töissä mutta aina lopettanut kesken. Kun kiinnostun jostain asiasta, niin teen sen täydellisesti ja käytän siihen aikaa. Tällaisia asioita ei ole montaa mutta kaikenlainen luova käsillä tekeminen on mieleen, siksi aloitan syksyllä pintakäsittely-koulun tai itseasiassa jatkan sitä. Kyseinen koulu jäi kesken vuonna 2014 ja ajattelin, että tässä iässä olisi jo aika saada mieleinen tutkinto päätökseen.

Miten päädyit aloittamaan ryhmän?

Lähellä sydäntäni on toisten auttaminen (hiustenluovutus lastensyöpäsairaalaan, veren luovutus, hesyn vapaaehtoistyö). Tämä on myös syy siihen, miten päädyin perustamaan ryhmän. Monessa facebook ryhmässä tuli vastaan ihmisiä, jotka kyseli wishiin liittyvistä asioista ja suurimmassa osassa ryhmissä nämä kyselyt kiellettiin. Yritin löytää ryhmän, jossa näistä asioista voisi keskustella. En löytänyt etsimääni ja yllätyin miten joku ei ollut jo keksinyt tällaista perustaa, joten päätin luoda sellaisen itse. Vuosi oli 2015, maaliskuun 18 päivä tarkalleen ottaen, kun ryhmä sai alkunsa. Ajattelin, että tehdäänpä tästä kerralla erilainen, kuin muut ryhmät! Jokaisesta pyöreistä siis arvon omasta taskustani wishiltä tilattuja tuotteita. Siihen aikaan pyöreät oli 100, 200, 300. Jo parin kuukauden päästä pyöreät muuttuivat 1000, 2000, 3000, ja nyt ne on jo kymmenissä tuhansissa. Ikinä en ajatellut, että ryhmä saisi sen suosion minkä se on nyt tässä parissa vuodessa saanut!

 Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, onko teillä tulossa jotain mielenkiintoisia projekteja?

Tulevaisuudessa on varmasti tulossa kaikkia kivoja arvontoja ja toivottavasti myös lisää yhteistyökumppaneita, ilahduttamaan ryhmän jäseniä! Tällä hetkellä varmoja projekteja on pari, joista en lähde vielä puhumaan mutta ryhmän jäsenille on kyllä luvassa mukavia yllätyksiä lähiaikoina!

Mikä on parasta työskentelyssä Wish/Aliexpress/Ebaylla:llä?

Vaikka joka päivä ryhmässä onkin draamaa, niin parasta ryhmässä on ryhmäläisten hyvä mieli! Tuli se sitten heidän onnistuneista ostoksista tai minun pitämistä arvonnoista. Ryhmässä mulla on myös maailman ihanimmat kanssa ylläpitäjät, joille olen kiitollinen päivittäin!

Miten olette hyötyneet affiliate-yhteistyöstä Adtractionin kanssa? Tai mitä odotuksia teillä on yhteistyöstä?

En ole kerennyt vielä aloittamaan Adtractionin kanssa kunnolla affiliate-yhteistyötä, kun meillä oli vasta ensimmäinen tapaaminen, mutta positiivinen fiilis jäi ja kaikin puolin optimistinen olo! Haluan tästä kumminkin ihan oikean “ammatin” joku päivä ja uskon, että Adtractionin kanssa asia etenee siihen suuntaan.

Mikä on paras ostoksesi/löytösi joltain ”teidän sivustoiltanne”? 🙂

Juuri ennen ryhmän perustamista, tein ensimmäisen tilaukseni wishiltä ja siitä alkoi joka kuukautinen tilaaminen, kunnes siirryin tämän vuoden alussa alista tilaamisen. Olen jäänyt vielä pahemmin koukkuun, kun kaikki on VIELÄ halvempaa, kuin wishissä. Vuoden alusta alkaen on tullut tilattua varmasti liki 100 pakettia. Nyt olen vain vähentynyt tilaamista kahtena edellisenä kuukautena, mutta kyllä edelleen edelleen tulee tilattua pikkujuttuja. Paras ostos täytyy olla wishiltä tilaamani Teen wolf –huppari! Materiaali on todella lämmin ja vaikuttaa edelleen monen pesun jälkeen hyvälaatuiselta!

 Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita kyseisiltä sivuilta, liity ryhmään ja saat arvokkaita vinkkejä konkareilta, miten homma toimii! Ryhmällä on myös omat Facebook-sivut.

Related Posts: