Tutustu Iina Moukolaan!

11 May • Uncategorized

Kävimme kahvilla jututtamassa ihanan puheliasta ja jo lähemmäs 10 vuotta blogi-alalla toiminutta Iina Moukolaa. Lifestyle blogin MouMou ja perheblogin Bebe au Lait:n kirjoittaja on toiminut affiliate-julkaisijanamme aktiivisemmin viime vuoden elokuusta.

Bloggaaja Iina Moukola

Kuka olet ja mitä teet?

Olen ammattibloggaaja ja ainakin hetken vielä hoitovapaalla Bebe au Lait-blogin inspiraation lähteen, eli Nöpsyn kanssa. Lisäksi tuotan freelancerina jonkin verran sisältöä eri medioihin.

Miten päädyit bloggariksi?

Opiskeluaikoina kaverini esittelivät minulle erilaisia neulonta-blogeja, joita he olivat myös perustaneet. Innostuin heti blogi-maailman yhteishengestä. Ahkera muiden blogien kommentointi laukaisi ajatuksen, jospa voisin perustaa itse blogin jonkin toisen aihepiirin ympärille. Löysin tuolloin muutamia lifestyle blogeja ja päätin, että sen sijaan, että kirjoitan sivun mittaisia kommentteja muille, perustan blogin ja kokoan ne ajatukset omiksi postauksiksi.

Blogin kirjoittaminen on ihan minun juttu ja se oli loistava siirto, kun silloiset Luonnontieteen maisterin opinnot alkoivat tökkiä pahemman kerran.

Koen kuitenkin, että haluan aina tehdä myös jotain muuta kuin olla ”pelkkä bloggari”. Tykkään siitä, että päivässä on rytmiä ja töitä on kiva tehdä kodin ulkopuolella, jolloin työn ja kodin välinen raja on selkeämpi. Tuntuu, että on myös helpompi kirjoittaa niistä itselle tärkeistä jutuista, kun voi aidosti seistä juttujen takana. Minulle sopii paremmin, että kirjoitan blogeja jonkin muun jutun ohella 🙂

Mitä Affiliate yhteistyö Adtractionin kanssa on antanut sinulle?

Olen tehnyt elokuusta lähtien säännöllisemmin affiliateyhteistyötä teidän kanssa ja hyvin on lähtenyt käyntiin! Alusta on selkeä ja tykkään siitä, että teillä on ihmisiä vastassa. Voi kysyä apua ongelmatilanteissa ja tuntuu, että teitä on myös helppo lähestyä. Tuntuu, että kokonaisuudessaan saan teiltä enemmän irti affiliateyhteistöistä, kuin aiemmin.

Mikä on parasta bloggaamisessa?

Ehdottomasti vuorovaikutus! Kommenttien lukeminen ja asioista keskusteleminen on parasta. Joskus jopa harmittaa, kun on tehnyt postauksen aiheesta, josta olisi itsellä niin paljon lisää sanottavaa mutta sitten on hölmönä julkaissut sen, vaikka aurinkoisena kesäviikonloppuna ja sanomattakin lienee selvää, että ei ne lukijat silloin siellä ruudun takana välttämättä ole 🙂

Se mikä on myös ollut yksi parhaimpia asioita, on uusien saman henkisten ystävien löytyminen blogin kautta ja oma mieskin tarttui matkaan yhteistyön kautta! Ilman blogia ei meidän Nöpsyäkään olisi!

Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi?

Helppo! Ajanhallinta tai ”pysäyttäminen”. Yksin asuessa oli niin siistiä, kun sai huudattaa musiikkia ja siivota rauhassa. Nyt on aina jotain meneillään ja tekisi välillä niin hyvää laittaa aika pauselle, olla hetki yksin ja antaa inspiraation virrata. Inspiraation löytäminen vaatii aina yksinolon, vaikka lenkillä.

Related Posts: