Tutustu Aurora Renvalliin!

10 April • Uncategorized

Kävimme jututtamassa ihanaa lifestylebloggaaja Aurora Renvallia, joka on tehnyt useita blogiyhteistöitä myös Adtractionin kautta. Määrätietoisen naisen hersyvät jutut ilahduttivat ja aurinkoinen asenne paistoi koko kahvihetkemme ajan.

Bloggaaja Aurora Renvall

Kuka olet ja mitä teet?

Olen 26-vuotias bloggaaja ja PR-yrittäjä. Perustin ensimmäisen yritykseni 19-vuotiaana, joten olen pyörittänyt jo 7 vuotta omaa Boost Factory -firmaa ja saanut työllistettyä sitä kautta kymmeniä nuoria ihmisiä keikkatöihin. Yritykseni tekee siis tuotelanseerauksia ja promootioita, mm. Olvi ja HOK-Elanto ovat asiakkaitamme. Olen aina ollut innokas tekemään töitä ja ansaitsemaan ahkeralla työnteolla.

Bloggaamiseni alkoi oman hyvinvointiprojektini kautta, sillä halusin päästä hyvään kuntoon. Myin rakkaan prätkäni, ostin FitFarmilta valmennuspaketin ja kilpailin sen jälkeen Bikini Fitnessissä. Halusin olla parhaassa kunnossa, mitä olen koskaan ollut. Pelkäsin alussa kuitenkin epäonnistuvani ja käyttäneeni hyvinvointiprojektiini suunnatut rahat hukkaan. Niinpä päätin tehdä projektistani julkisen, ja aloin sen takia bloggaamaan projektin etenemisestä, jotta en luovuttaisi heti alkuunsa. Aluksi bloggasin anonyymisti, sillä omilla kasvoilla bloggaaminen pelotti ja koin siten pystyväni kirjoittamaan paljon vapaammin kaikesta. Ensimmäisen vuoden aikana blogillani olikin jo melkein puoli miljoonaa lukukertaa ja siitä tulikin yhtäkkiä työ. Bikini Fitness –kisailun myötä aloin lopulta kirjoittaa omalla nimelläni. Siinä vaiheessa kun ihmiset tiesivät projektini takana olevan persoonan, niin tajusin, etten voi sallia enää epäonnistumista kuntoprojektissani. Onneksi oma motivaationi oli loppujen lopuksi todella kova ja oma liikuntaintoni sekä siitä blogissa kirjoittaminen motivoi myös muita.

Miltä tulevaisuus näyttää? Mitä aiot tehdä seuraavaksi?

Haluan seuraavaksi päästä yliopistoon ja sen jälkeen töihin kansainväliseen yritykseen. Vähän aikaa sitten eräs yritykseni asiakas tilasi minulta projektin, joka liittyy affiliatemarkkinointiin. Toimin heille markkinointikonsulttina ja tein materiaalit siitä, mitä affiliatemarkkinointi on ja miten heidän yritys siitä hyötyy. Se oli kiva ja opettavainen projekti, jollaisia voisin tehdä jatkossakin muillekin yrityksille. Haluaisin myös mennä luennoimaan kouluihin samasta aiheesta, sillä affiliatemarkkinointia ei vielä tänä päivänäkään opeteta ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa, vaikka se on tärkeä osa digitaalista markkinointia. Minua kiinnostaa myös tuotekehittämiseen, kuluttajakäyttäytymiseen, innovaatiojohtamiseen ja kestävään kehitykseen liittyvät teemat.

Blogin tiimoilta haluaisin videobloggailla enemmän; minusta on kiva editoida videoita ja uskon persoonani tulevan enemmän esiin videon kautta. En ole kuitenkaan siirtymässä kokonaan videobloggaamiseen, sillä kirjoittaminen on myös kivaa.

Mikä on parasta bloggaamisessa?

Kirjoittaminen on hauskaa. Minusta on kiva kirjoittaa rennosti siten, että blogini olisi kivaa ja inspiroivaa luettavaa lukijoilleni. Se on mielestäni tärkeää. Kirjoittaminen on myös ollut kehittävää; kirjoitustyylini on blogini myötä kehittynyt alkuaikojen teininomaisista teksteistä.

Miten olet kokenut yhteistyön Adtractionin kanssa?

Olen rekisteröitynyt useisiin isoihin affiliateverkostoihin ja niihin verrattuna Adtractionin pohja on ollut kaikista toimivin. Asiakaspalvelu on myös paras kaikista ja lisäksi monet Adtractionin mainostajien kumppanuusohjelmat ovat tasokkaita. Olen tehnyt blogiyhteistyötä esimerkiksi Sportamoren ja Offerillan kanssa.

Jos saisit valita päiväksi yhden supervoiman, minkä valitsisit?

Aika vauhdikas suorittaja olen nytkin, mutta mihin kaikkeen supernopeuden kanssa pystyisikään! Valitsin sen myös vaaratilanteiden varalle, jolloin tietysti toimisin myös osa-aikaisena supersankarina ja kiikuttaisin sairaalaan kaikkia loukkaantuneita ihmisiä ja eläimiä 🙂 Supernopeus olisi myös erittäin ekologinen tapa tehdä työmatkoja.

Related Posts: