Tutustu Ariin!

12 June • Uncategorized

Tässä vielä Adtraction Suomen viimeisen mutta ei suinkaan vähäisimmän tiimin jäsenen esittely. Toimitusjohtaja Ari Heiskanen piristää niin yhteistyökumppaneiden, kuin työkavereiden päiviä energisellä ja ammattimaisella otteellaan. Tämä herra on myös vastuussa toimiston ilmeestä ja viihtyvyydestä. Muun muassa pallomeri haaveet, seinille ripustettavat eläimet, jonglöörauspallot ja korit ovat tärkeitä hankintoja, joiden avulla toimistolla ei ainakaan kahvitauolla tekeminen lopu kesken.

Millainen sinun tavallinen työpäiväsi on?

Kiitos kysymästä, työpäivät vaihtelevat aika lailla. Mutta tietyt rutiinit toki löytyvät, eli päivittäin kontaktoin uusia potentiaalisia asiakkaita ja edistän keskeneräisiä caseja. Tämän lisäksi keskustelen ja sparrailen tiimini kanssa kuinka voimme tehdä asioita entistä paremmin.

Miten työkaverisi kuvailisivat sinua?

Hiljainen…. Eikun varmaan Duracell-pupu 🙂

Mikä oli unelma-ammattisi pienenä?

Sanoin pienenä, että musta tulee liikemies. Jossain vaiheessa pohdin myös uraa puolustusvoimissa, mutta tutustumispäivä kadettikoulussa ei vakuuttanut.

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?

Urheilen ja sitten tykkään rentoutua Löylyssä tai Allas Sea poolilla. Lisäksi hostaan ihmisiä ympäri maailmaan Couchsurfing-palvelun kautta.

 Mikä on lempielokuvasi ja miksi?

Jos pitää valita vain yksi, niin sitten Uhrilampaat. Se on trilleri parhaimmillaan ja upeat näyttelijäsuoritukset toki kruunaavat elokuvan.

Jos et ole vielä tutustunut meidän muuhun porukkaan, käy lukemassa mitä Joel tekee vapaa-ajallaan ja minkä supervoiman Lila valitsisi.

Related Posts: