Tiedote Julkaisijoille Applen Intelligent Tracking Preventionista

20 September • Uncategorized

Syyskuun 17, 2018, Apple julkaisi uuden version Safari -nettiselaimesta (sekä tietokoneelle että mobiiliin), joka sisältää tärkeän päivityksen ITP -teknologiaan (Intelligent Tracking Prevention).

ITP blokkaa tracking -teknologiat, jotka toimivat evästeillä. Tämä tarkoittaa perinteisiä affiliate-markkinoinnin alalla käytettyjä tracking-ratkaisuja. Myös sitä teknologiaa, jota Adtraction käyttää.

Suurin osa transaktioistamme tehdään Safarilla, joko mobiili- tai tietokoneversiolla.

Adtraction on löytänyt tracking-ratkaisun, joka on yhteensopiva uuden ITP:n kanssa. Kuitenkaan kaikki mainostajat eivät ole päivittäneet trackingiaan, ja käyttävät edelleen Adtractionin vanhaa trackingia. Me Adtractionilla olemme suositelleet kaikkia mainostajia vaihtamaan trackingin ITP- yhteensopivaan trackingiin niin pian kuin mahdollista.

Julkaisijat ansaitsevat komission vain transktioista, jotka Adtractionin järjestelmä voi trackata. Tämä tarkoittaa, että konversioprosentit ja komissiot tippuvat mainosohjelmissa, jotka eivät ole vielä päivittäneet ITP- yhteensopivaa trackingia.

Voit varmistaa mainosohjelmakohtaisesti, onko kyseisellä mainosojelmalla ITP:lle yhteensopiva tracking käytössä vai ei.
Tiedon löydät mainosohjelman ohjelmakuvauksesta, sivun oikeasta alareunasta “Tracking Type”-kohdasta.

Näin voit tulkita Tracking Typen tietoja:

First Party – Tämä tracking-ratkaisu on yhteensopiva ITP:n kanssa.

Server to server  – Tämä tracking-ratkaisu on yhteensopiva ITP:n kanssa.

Legacy – Tämä tracking-ratkaisu EI OLE yhteensopiva ITP:n kanssa!

Rohkaisemme teitä julkaisijoita tarkastamaan käyttämienne mainosohjelmien tracking-tilan. Kannattaa myös harkita, että pitäisikö tämän tiedon valossa tehdä muutoksia mainosohjelmiin, joita promoaa.

TÄRKEÄÄ; suurin osa mainosohjelmista, joilla on vielä käytössä Legacy -tracking ovat implementoimassa uutta ITP- yhteensopivaa trackingia. ITP- yhteensopivaa trackingia käyttävien mainostajien määrä kasvaa päivittäin! 🙂

Jos sinulla on kysymyksiä asiaan liittyen, niin autamme mielellämme! Laita meille viestiä chatti-palvelussamme, tai sähköpostitse yhteistyo@adtraction.com

– Adtractionin väki

Related Posts: