Swiss Clinicillä -40% alennus kaikista tuotteista!

17 May • Uncategorized

Swiss Clinicillä kaikki tuotteet -40% 25.5 alkaen!

Swiss Clinic täyttää kuusi vuotta ja juhlistaa syntymäpäiviään -40% alennuksella kaikista tuotteista. Vaikuttaja, hyödynnä tämä huikea tarjous blogipostauksissa, videoissa ja Instagramissa!

Swiss Clinic tarjoaa korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita ja hoitoja edulliseen hintaan kotikäyttöön. Sveitsissä kehitetyt laadukkaat ja tehokkaat kauneudenhoitotuotteet ovat innovatiivisia, yksinkertaisia käyttää ja todistetusti tehokkaita.

Tuotekehittelyssä on ennen kaikkea otettu huomioon turvallisuus. Säteilevä iho, vahvat kynnet, terveet ja paksut hiukset sekä häikäisevän valkoinen hymy? Swiss Clinic auttaa sinua korostamaan luonnollista kauneuttasi helposti ja turvallisesti.

Swiss Clinic on lanseerannut Digital Beauty Advisor -testin, joka antaa sinulle henkilökohtaisia ihonhoitosuosituksia. Kätevällä kahdentoista kysymyksen testillä löydät ihollesi sopivat tuotteet ja hoitorutiinit.

Vinkki! Voit jakaa seuraajiesi kesken affiliate-linkin Swiss Clinicin huimaan kampanjaan myös Instagram Storyssa. Swipe Up -linkki tekee shoppailusta helpompaa!

Swiss Clinicin komissio on bloggaajille 15%.
Hae mukaan Swiss Clinicin mainosohjelmaan tästä, ja aloita yhteistyö!

 

Related Posts: