Superviikon Paras Affiliate palkinnon voittaja: Piia Pajunen!

12 May • Uncategorized

Ensimmäistä kertaa huhtikuussa järjestetty Superviikon Paras Affiliate palkinnon voitti monitoiminainen Piia Pajunen. Superviikon aikana palkittiin myös muita julkaisijoita upeista suorituksista. Monipuolisilla ja laadukkailla julkaisuilla kisaan osallistunut Piia Pajunen lunasti kuitenkin pääpalkinnon hienosti itselleen!

 

Piia Pajunen Superviikon Paras Affiliate

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Piia Pajunen, tehokas kombinaatio diplomi-inssi opiskelijaa, kilpaurheilijaa, some-vaikuttajaa, bloggaria ja urheiluvalmentajaa. Jokainen näistä palikoista tukee toinen toisiaan ja tämä muiden korvaan ehkä hieman sekametelisopalta kuulostava yhdistelmä toimii tosi hyvin ja koen, että jokainen osa tukee toinen toistaan.

 

Mikä on parasta bloggaamisessa?

Aloitin bloggaamisen aktiivisemmin noin vuosi sitten tällä kyseisellä konseptilla ja se on vieläkin kiinnostavampi, syvempi sekä monipuolisempi paketti, kuin mitä osasin kuvitella!

Tykkään somemaailmasta ja minulla oli jo aloittaessani suosittu Instagram tili ja koin, että blogilla voisin syventää tätä. On motivoivaa, kun on rajattomat mahdollisuudet viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen saralla. Voin blogissani tuoda selkeämmin esille kilpaurheilua ja blogi tuo hyvää lisänäkyvyyttä myös mahdollisia yhteistöitä ajatellen. Eikä bloggaaminen ihan uusi juttu minulle ollut. Olen intohimoinen kynsienkoristelija ja pidin kynsiblogia ennen kuin heittäydyn täysillä urheilun maailmaan. Mutta kynnet ovat silti edelleen aina mintissä 😀

 

Mitä affiliate yhteistyö Adtractionin kanssa on tuonut sinulle?

Yhteistyö on ollut minulle luonnollinen ja mielenkiintoinen tapa tehdä blogistani myös liiketoiminnallisesti kannattavaa. Olen saanut paljon materiaalia, uusia ulottuvuuksia omaan toteutukseen ja siten myös lukijoille teidän avullanne. Kommunikaatio on ollut sujuvaa ja on ollut kiva tehdä hommia. Insinööriluonteeni puolesta olen fiilistellyt teidän systeemiä, josta saa kivasti seurattua tilastoja ja oman työn jälkeä. Datasta on ollut hyötyä oman suorituskyvyn optimoimiseksi ja niistä on myös hyötyä keskusteluissa koskien muita yhteistöitä. Teidän applikaatiota tulee käytettyä myös pari kertaa päivässä, somettamisen ohella.

 

Jos saisit olla eläin, mikä olisit ja miksi?

Olisin ehdottomasti Delfiini! Ne saa elää hienoissa ympäristöissä, liikkumaan vapaasti ja rajattomasti. Ihailen myös niiden älykkyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kauneutta, nopeutta ja mahtavia pomppuja yhtään väheksymättä!

 

Voitit Superviikon paras Affiliate palkinnon, panostitko Superviikon aikana tavallista enemmän julkaisuihin?

Joo käytännössä kyllä. Ajattelin ensin, että osallistunko ollenkaan, että ”saanko mä tästä mitään irti ja voitanko kuitenkaan mitään”. Katsoin mainostajat läpi ja päätin panostaa niihin mainostajiin, joiden ohjelmassa olin jo valmiiksi mukana. Normaalisti, jos teen postauksen, saatan linkittää tuotteita eri verkkokauppoihin mutta nyt päätin tietoisesti tykittää kaikki linkit aina samalle kaupalle yhdessä postauksessa. Lisäksi en varmaan normaaliviikkona olisi julkaisut esim. vielä ennen vappua, koska ajattelin, että eihän siellä nyt ketään ruudun takana voi olla. Superviikko kuitenkin kannusti ja päätin luukuttaa!

 

Mitä mieltä olit Superviikosta?

Kiva setti! Oli kiva, että oli eri kategorioita (eri profiilin mainostajia) mihin pystyi keskittymään myös oman mielenkiinnon mukaan. Tosi jees kaikin puolin ja toki voitto toi lisäfiilistä hommaan. Oli kiva saada lisäkannustusta tekemiseen!

 

Katso Superviikon muut palkintokatergoriat tästä.

Related Posts: