SUPERVIIKKO 9.4-15.4.2018

6 April • Uncategorized

Moikka,

Oletko sä somevaikuttaja? Kiinnostaako sua tehdä yhteistyötä mahtavien brändien parissa? Viimeistään nyt kannattaa liittyä messiin meidän joukkoomme! Liittymään pääset ilmaiseksi TÄSTÄ.

Nimittäin SUPERVIIKKO 2018 lähestyy kovaa vauhtia ja siitähän päästään nauttimaan jo ensi viikon maanantaista eteenpäin! Enää viikonloppu odottelua ja sit let’s start!

Nimensäkin mukaan kyseisellä viikolla on luvassa huimia alennuksia seuraajille ja mahtavia komissioita sekä kilpailuita sulle, somevaikuttaja!

Meille Adtractionille ovat aina tervetulleet kaikki sosiaalisen median osaajat, niin Tubettajat, Bloggaajat kuin Instagrammaajatkin! Olit sitten kiinnostunut muodista, kosmetiikasta tai vaikka treenaamisesta, ihan mistä vain! Miehiä unohtamatta! Tänä vuonna SUPERVIIKOLLA on mukana 21 eri nettikauppaa ja yhteistyökumppaniamme!

SUPERVIIKKOA 2018 vietetään siis 9.4-15.4.

Nyt kysytään aktiivisuutta ja halua työstää sosiaalisen median kanaviasi rahapalkinnoin! Kilpailuina teille vaikuttajat ovat tänä vuonna luvassa seuraavat:

 

PARAS JA INSPIROIVIN POSTAUS

Tee inspiroiva blogipostaus hyödyntäen Adtractionin SUPERVIIKON lempi-mainostajiasi ja olet mukana kilpailemassa 300 € palkinnosta. Lähetä postauksesi: yhteistyo@adtraction.com

 

 

PARAS KOLLAASI

Kirjaudu sisään Adtractionin sivuille, käytä siellä olevaa kollaasi-työkalua ja tee hieno kollaasi SUPERVIIKON mainostajien tuotteista. Voit voittaa 300€! Lähetä paras kollaasisi: yhteistyo@adtraction.com ja olet kisassa mukana!

 

ENITEN KLIKKAUKSIA

Kerää eniten klikkauksia SUPERVIIKON mainostajille ja sinulla on mahdollisuus lunastaa 300€ arvoinen palkinto! Eniten klikkauksia saaneen julkaisijan näemme omasta järjestelmästämme, ei siis tarvitse lähettää meille mitään. Olemalla SUPERVIIKOLLA aktiivinen, olet mukana kisassa!

 

AKTIIVISIN JULKAISIJA SUPERVIIKON AIKANA

Tuo lisää näkyvyyttä SUPERVIIKON mainostajille useilla laadukkailla ja kiinnostavilla julkaisuilla. Valitsemme aktiivisimman, joka voittaa 300€! Kannattaa siis hyödyntää viikon aikana luovuuttasi ja kaikkia somekanaviasi, niin mahdollisuutesi voittaa kasvaa huimasti! Oletko sä kenties se aktiiivisin? Näytä meille taitosi! Laita haluamanlaisesi kooste tai kaikki linkit julkaisuihisi osoitteeseen; yhteistyo@adtraction.com

 

VIIKON PARAS JULKAISIJA

Voita SUPERVIIKON paras julkaisija- palkinto! Lunastaaksesi tämän tittelin vaaditaan aktiivisuutta, myyntejä ja kekseliäisyyttä mainostaa SUPERVIIKON julkaisijoita monipuolisesti! Palkitsemme viikon parhaan julkaisijan 400€ palkkiolla ja esittelemme julkaisijamme blogissamme! Mikäli olet keksinyt ja toteuttanut jotain hauskaa SUPERVIIKON mainostajilla, laita meille sähköpostia; yhteistyo@adtraction.com ja herätä huomiomme!

 

MUISTA KÄYTTÄÄ KAIKISSA TÖISSÄSI HASHTAGIA; #adtractionsuomi, niin löydämme työsi helposti ja takaat kisassa mukana olemisesi, jos unohtaisitkin lähettää työsi meille sähköpostilla!

Psst, jos haluat pysyä ajantasalla, tietää ensimmäisenä uusista asiakasyrityksistämme tai vaikka seurata meidän työpäiviämme toimistolla, niin käy ehdottomasti ottamassa meidän Instagramtili @adtraction_suomi seuraukseen!

Tsemppiterkuin Anu,

Adtractionin Someharkkari 🙂

 

Related Posts: