Näin teet Kuvakollaasin Adtractionin systeemissä!

27 April • Uncategorized

Kollaasin julkaiseminen blogissa on kiva tapa esitellä monia tuotteita yhden kuvan muodossa. Esimerkiksi asukokonaisuuden esittely lukijalle on kollaasin avulla helppoa ja näppärää.

Käyttäessäsi Adtractionin kuvakollaasi-työkalua seurantalinkit muodostuvat automaattisesti ja linkkaavat suoraan tuotteeseen. Lisäksi kuvat ovat klikattavia!

Kirjaudu järjestelmään:

  1. Valitse vasemmasta reunasta TYÖKALUT ja tämän jälkeen LUO KOLLAASI
  2. Valitse MAA, KATEGORIA tai OHJELMA. (Jos sinulla on tietty mainosohjelma, jonka tuotteita haluat etsiä, voit valita sen tästä, muuten voit jättää kentät tyhjäksi)
  3. Voit etsiä tuotteita kohdasta ETSI TUOTTEITA , kirjoita esimerkiksi ”kengät” hakukenttään
  4. Hakutulokset tulevat esille hakukenttien alapuolelle. Voit siirtää haluamasi kuvat tyhjään ruutuun oikealle
  5. Tuo kollaasisi ripaus maustetta lisäämällä Teksti, Symboolit, Emoji, Kuviot ja Raamit
  6. Kun olet tyytyväinen lopputulokseesi valitse Luo Kollaasi. Tämän jälkeen kuvakollaasisi aukeaa erilliselle ruudulle, josta pääset lisäämään filttereitä kuvaasi. Tästä voit myös Esikatsella kuvaasi.
  7. Jos olet valinnut tuotteita mainosohjelmista, joissa et ole mukana, tulet saamaan tästä ilmoituksen. Voit pitää kuvan kollaasissa mutta seurantalinkkiä ei muodostu tämän kuvan kohdalle.
  8. Kun valitset SEURAAVA, saat koodin, jonka voit lisätä blogiisi. Voit valita HTML- tai SJ-koodin. Laita koodi blogiisi ja kollaasisi on valmis, seurantalinkit seuraavat näppärästi mukana ja tuotteet ovat klikattavissa.

Alla muutama kuva eri vaiheista helpottamaan sinut alkuun 🙂

Ohjeet videon muodossa.


Kokeile Kollaasi-työkalua jo tänään ja osallistu Superviikon Paras Kollaasi kisaan! 🙂

Related Posts: