Näin käytät Cleanlinkkiä blogissasi

18 December • Uncategorized

Adtractionin Cleanlink – tekniikan avulla voit ansaita rahaa ilman, että sinun tarvitsee luoda pitkiä seurantalinkkejä blogiisi. Jos olet esimerkiksi mukana Elloksen ohjelmassa, voisit linkata ohjelmaan linkillä http://www.ellos.fi/ normaalin seurantalinkin sijaan: http://track.adtraction.com/t/t?a=1073569945&as=1062874843&t=2&tk=1

Tämä luo positiivisemman kuvan blogistasi, koska blogisi linkit näyttävät puhtailta, ilman erillisiä seurantakoodeja. Lukijat pitävät näin linkkejä ja blogisi sisältöä uskottavampina ja klikkaavat linkkejäsi useammin. Cleanlink toimii sekä tekstilinkeissä että jpg/gif -bannereissa.

Sen sijaan että käyttäisit erillisiä seurantakoodeja, voit käyttää normaaleja linkkejä blogissasi Cleanlinkin avulla. Clean linkkiä käyttääksesi, sinun tulee kopioida ja asentaa Clean link – javascript koodinpätkä blogisi HTML-puolelle. Kun olet kerran asentanut tämän koodin, sinun ei enää tarvitse asennella muita seurantalinkkejä, eikä koodia tarvitse päivittää. Sama koodi toimii kaikkiin mainostajaohjelmiin, joissa olet mukana. Siispä sen lisäksi, että blogisi näyttää paremmalta, linkittäminen muuttuu entistä helpommaksi Cleanlinkin avulla.

Cleanlink-koodin saat kirjautumalla sisään Adtractionin tilillesi ja valitsemalla mainoksen, jota haluat käyttää blogissasi. Kun luot mainoskoodia, valitse valikosta vaihtoehto ”Cleanlink”

Saat koodin kahdessa eri osassa. Ensimmäinen osa pitää sisällään linkin verkkokauppaan. Toisessa osassa on cleanlink –koodi, jonka voit kopioida blogisi HTML-puolelle.

Tracking code

 

Ohessa Cleanlinkin asennusohjeet Bloggeriin:

Mene sisään blogiisi

Valitse ”Layout” (Ulkoasu)

Klikkaa mistä tahansa kohdasta ”Lisää Gadget” (Add Gadget). Avautuvasta ponnahdusikkunasta valitse ”HTML/Javascript”, paina pientä plussan kuvaa oikealla. Nyt voit kopioida Adtractionin Cleanlink Javascript-koodin ja laittaa se Gadgetin sisälle. Jätä otsikko tyhjäksi, muuten se näkyy blogissasi.

javascript blogger

Paina tallenna. Voit vielä kokeilla Cleanlinkin toimivuutta tekemällä uuden postauksen, linkkaamalla mainostajan sivuille ja klikkaamalla linkkiä. Hetken kuluttua tästä pitäisi Adtractionin järjestelmästä kohdasta Reports – Ad Report ja vetämällä saman päivän aikavälillä valitsemastasi ohjelmasta raportin. Jos klikkaus mainostajaan näkyy raportissa, silloin Cleanlink toimii oikein.

 

Jos sinulla herää kysyttävää cleanlinkin käytöstä, ota meihin yhteyttä:

Joel.ronnberg@adtraction.com
Skype: joel_ronnberg

Ari.Heiskanen@adtraction.com
Skype: Ari-heiskanen

Related Posts: