Liberokerho avautunut Adtractionille

9 February • Uncategorized

Screen Shot 2018-02-09 at 6.41.59

Liberokerho on avautunut Adtractionille! Liberokerhoon liittyminen ja jäsenyys on täysin ilmaista. Julkaisijana saat 3,10€ jokaisesta rekisteröityneestä (uudesta) jäsenestä.

Liberokerhon jäsenenä saat seuraavaa:

Liberolaukun
Laukku sisältää mm. Joutsenmerkittyjä Libero Touch -vaippoja koossa 1 ja 2, hoitotuotteita sekä lelun.

Pisteitä vaippaostoksista
Ostamalla Libero-vaippoja ja rekisteröimällä vaippapakkauksen sisäpuolelta löytyvät koodit sivuillamme, pääset lunastamaan hienoja lahjoja Pistekaupasta. Pistekaupan tuotteet vaihtelevat aika ajoin.

Sähköpostia sinun vaiheeseesi liittyen
Sähköpostia mm. raskaudesta, synnytyksestä, pienen lapsen kehityksestä, unesta, imetyksestä ja uusista rooleista vanhempina.

Koko perheen profiilin
Voit kerätä koko perheesi yhden profiilin alle ja jakaa yhdessä koettuja hetkiänne. Kerro päivästäsi, lisää kuvia, merkitse lapsesi virstanpylväät ja jaa ne läheistesi kanssa.

Liberokerhon sovelluksen
Voit seurata lapsesi kehitystä viikko viikolta.

Kutsuja kilpailuihin ja kyselyihin  

Voit saada mahdollisuuden osallistua kilpailuihin, joissa voit voittaa upeita palkintoja.

Vanhempien jutut -foorumin
Pääsy Vanhempien jutut -foorumille, jossa sinulla on mahdollisuus jakaa vinkkejä ja hyviä neuvoja muiden vanhempien kanssa.

Tietoa Liberosta:

Libero on valmistanut kertakäyttöisiä vaippoja yli 60 vuotta. Vaipat ovat kokeneet perinpohjaisen muutoksen tänä aikana, mutta tavoitteemme on pysynyt muuttumattomana: haluamme antaa lapselle mahdollisimman mukavan ja toimivan vaipan. Kaikki Libero-vaipat käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ja testit ennen myyntiin luovuttamista. Kaikkien vaipoissa käytettyjen materiaalien on läpäistävä Essityn laajat tuoteturvallisuustestit.

Libero-vaipoilla on ollut Joutsenmerkki jo vuodesta 2009 asti. Joutsenmerkin löydät Libero Newborn, Libero Comfort, Libero UP&GO ja Libero Touch -vaippapaketeista. Lähes kaikki Libero-hoitotuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä eivätkä nämä tuotteet sisällä hajusteita.

Käy hakemassa ohjelmaan Adtractionin järjestelmässä! 🙂

Related Posts: