Laskuni.fi muuttuu brändiuudistuksen myötä Clarkiksi

8 June • Uncategorized

Clark.fi

Laskuni.fi tekee brändiuudistuksen ja muuttuu Clarkiksi

Ennen Laskuni.fi:nä tunnettu taloudenhallinta-alusta on nyt brändiuudistuksen myötä Clark. Clark on kuluttajille luotu digitaalinen alusta, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu verkkoportaalista ja mobiilisovelluksesta.

Clarkissa laskut pysyvät edelleen keskiössä, mutta muutoksen myötä Clarkiin on lisätty kattavampi palvelukokonaisuus omaan taloudenhallintaan. Brändimuutos ei aiheuta toimenpiteitä laskujen toimitukseen tai muutoksia olemassa oleviin laskutusinfroihin tai tehtyihin rajapintoihin.

Voit myös ansaita bonuksia pelkästään käyttämällä palvelua. Bonusta kertyy mm. laskujen vastaanottamisesta, palvelun suosittelemisesta ja verkkokauppaostoksista. 100 Bonuspistettä vastaa yhtä euroa. Bonus kertyy automaattisesti Clark-tilille, josta voit siirtää sen halutessasi omalle pankkitilillesi. Laskujen hallinta ei ole koskaan ollut hauskempaa!

Rekisteröidy nyt ja koodilla TULEVAISUUS ja saat 5 €:n rekisteröitymisbonuksen.  Clark arpoo kaikkien 31.8.2018 mennessä rekisteröityneiden kesken Samsung S8 puhelimen.

Lue lisää ja liity Clarkin mainosohjelmaan tästä.

Related Posts: