JULKAISIJA! Voita 500€ Lahjakortti Netraudalle!

13 June • Uncategorized

Netrauta

Hei hei, nyt on mahtavia uutisia kaikille julkaisijoillemme! Boostaa Netrauta.fi ja voita 500€ arvoinen lahjakortti kauppaan!

Netrauta.fi on Suomen suurin sisustamisen ja kodinrakentamisen verkkokauppa. Laajassa valikoimassa on kymmeniä tuhansia tuotteita ja yli 400 tuotemerkkiä. Heiltä löytyy muun muassa sisustusmateriaaleja, LVI- ja sähkötarvikkeita, rakennustarvikkeita ja valaisimia. Valikoimasta löytyy myös kaikki mitä voit kuvitella tarvitsevasi keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontteihin. Lisäksi löydät myös takat, sekä piha- ja puutarha kalusteet Netraudan verkkokaupasta.

Netraudan asiakaspalvelu auttaa mielellään ostoksien tekemisessä verkkokaupassa. Netraudalla on myös kaksi showroomia, Vantaalla Tammistossa ja Lempäälässä Ideaparkissa, joissa pääset ihastelemaan tuotteita paikan päällä.

Verkkokaupassa keskimääräinen ostos on suuri, mikä tarkoittaa korkeita komissioita. Ohjelmassa komissiot nousevat portaittain, mitä enemmän tuotat myyntiä – sitä suuremmaksi komissiot nousevat. Komissiot alkavat 4%. Lisäksi Netraudalla on jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia, joten valitse mikä sopii juuri sinulle!

Netrauta haluaa palkita julkaisijoita ahkerasta ja hyvästä työstä. Eniten myyntiä 16.7. mennessä tehnyt julkaisija palkitaan 500€ lahjakortilla verkkokauppaan!

Nyt ei muuta, kun samantien hakemusta mainosohjelmaan ja osallistumaan kisaan! 🙂

Voit myös laittaa meille blogiyhteistyö ehdotuksesi sähköpostiin: blogiyhteistyo@adtraction.com

Related Posts: