Get to Know Adtraction -bileet 2018

26 April • Uncategorized

Viime viikon perjantaina toimistollamme vietettiin vaikuttajien kanssa Get to Know Adtraction -bileitä! Nimensäkin mukaan halusimme tuoda meidät sekä yrityksemme vaikuttajille tietoisemmaksi ja tutummaksi. Kuinka onnistuimme?

Yrityksemme toimii vaikuttajamarkkinoinnin ympärillä. Meiltä löytyy yli 100 kiinnostavaa verkkokauppaa, joiden kanssa vaikuttajat, kuten bloggaajat, tubettajat ja instagrammaajat voivat tehdä kauttamme yhteistyötä. Järjestelmästämme löytyy linkkejä verkkokauppoihin, jotka vaikuttaja voi lisätä postauksiinsa, joissa hän mainostaa kyseistä yritystä. Kun joku ostaa kyseisen linkin kautta tuotteita saa vaikuttaja näistä itselleen komissiota eli prosentuaalisen osuuden ostoista rahana tililleen.

Aloita yhteistyöt liittymällä järjestelmäämme TÄSTÄ!

Mutta palaten bileisiimme!

Tarkoituksemme oli siis päästä rennosti juttelemaan vaikuttajien kanssa hyvän ruoan ja juoman ääressä. Halusimme bileistämme mahtavat sekä ikimuistoiset ja siinä taisimmekin onnistua! Ainakin saimme paljon hyvää palautetta ja olimme itse tyytyväisiä kokonaisuuteen. Bileistämme löytyi kilpailuita, niin makeaa kuin suolaista naposteltavaa, karkkibuffet, ihania drinkkejä, hyvää musiikkia DJ soittamana, tanssimista, rentoa juttelua, paljon sisällöntuottamista ja kaikkea muuta ihanaa. Tämä päivä jäi ainakin meidän huulillemme ja tulemmekin puhumaan siitä kultaisten muistojen siivittämänä vielä pitkään!

Oli huippua saada tutustua eri kanavien vaikuttajien kanssa ja päästä avaamaan ideoita sekä yhteistyömahdollisuuksia, joita meillä on heille tarjota.

Biancaneven Elina ja Anu olivat kertomassa yhteistyömahdollisuuksista ja tuotteistaan. Goodiebagistamme löytyivätkin ihanat Biancaneven säärystimet <3  Järjestimme tapahtumassamme Polaroid fiiliskuva -kisan, josta 2 ihaninta kuvaa voittivat huhtikuun Bette Boxit, arvonnan, jonka palkintona olivat 3kk Bette Boxit sekä “Vaikuttavin julkaisu” -kilpailun, jonka rahapalkinnon arvomme 4.5.

Maukkaista ja kehutuista tarjoiluista haluamme kiittää Cafe Balderia ja Goodiebagiemme ihanasta sisällöstä kaikkia mahtavia tapahtumamme yhteistyökumppaneita eli Makujakauppaa, Biancanevea, Fokus Mediaa, Swiss Cliniciä, Piironkia, iDeal of Swedenia ja Bette Boxia.

Meillä oli ihana ilta, kiitos kaikille mukana olleille!

Mukavaa loppuviikkoa, pysytään yhteydessä! 🙂

Aurinkoisin terkuin Anu,

Adtraction Digiharkkari

Related Posts: