Fitnesstukussa komission korotukset

3 April • Uncategorized

Moikka,

Nosteletko painoja salilla viikottain tai kenties antaudut tanssin luovaan pyörteeseen? Meillä on mahtavia uutisia kaikille treenaamiseen hurahtaneille bloggaajille!

Koko huhtikuun (1.4-30.4.2018) ajan Fitnesstukun komissiot korotetaan huimaan 15%! Täydellinen tilaisuus siis luoda blogiisi urheilullista sisältöä sekä buustata omaa, että muiden treenimotivaatiota. Mikä olisikaan parempi tapa suunnata kohti kesää?

Fitnesstukku on pohjoismaiden johtava lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa. Fitnesstukku.fi tarjoaa jokaiseen lajiin ja kaiken tasoisille urheilijoille lisäravinteet, urheiluvaatteet ja -varusteet. Sivuilta saat myös inspiraatiota ja vinkkejä omien treeniesi piristämiseen!

Sinun tulee vain liittyä Fitnesstukun ohjelmaan Adtractionin sivuilta, kirjoittaa kiinnostava postaus, upottaa affiliate -linkimme siihen ja vuola voit ansaita huikeat provikkatulot.

Mene siis rekisteröitymään sivuillemme TÄSTÄ. Mukaan voivat tulla niin uudet kuin aiemminkin meississä mukana olleet treenaamista ja urheilua rakastavat bloggaajat.


Kiinnostuitko syvemmin Fitnesstukun ohjelmasta? Ota ihmeessä yhteys meihin sähköpostitse yhteistyo@adtraction.com, niin keskustellaan lisää! Ehkä voimme buustata treenejäsi lisää!

 

Related Posts: