Elle, Cosmopolitan ja Fit-lehti ovat auenneet Adtractionille!

9 April • Uncategorized

Kolme suurta suosittua suomalaista lehteä, Elle, Cosmopolitan ja Fit-lehti ovat auenneet Adtractionille!

 

Elle avautuu adtractionilleElle on ykköslehti muodista, trendeistä ja hyvästä elämästä kiinnostuneelle naiselle.

Ellessä yhdistyy inspiroivat tyyli- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat henkilöhaastattelut. Elle.fi tarjoaa muotimaailman kiinnostavimmat blogit sekä toimituksen arvioinnit ravintoloista, kampaamoista ja muista trendipaikoista

Elle-lehden komissio on 16€ viiden tai kymmenen numeron tilauksesta.

 

Cosmpolitan on auennyt adtractionilleCosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti.

Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: uusimmista trendeistä, ihmissuhteista, työelämästä, kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista. Lehdessä kauneustrendit ja muoti ovat yhtä tärkeässä osassa kuin asiantuntevat parisuhdejutut ja kannustavat työelämästoorit ja uravinkit. Joka lehdessä on kattava trendi- ja shoppailuopas, joka auttaa bongaamaan merkittävimmät kauneusuutuudet ja ihanimmat vaatelöydöt. Kahdesti vuodessa, syyskuussa ja helmikuussa, ilmestyy erikseen laadukas muotinumero.

Cosmopolitanin komissio on 16€ kuuden tai yhdentoista numeron tilauksesta.

 

fit lehti adtractionilleFit on suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut lehti.

Fit-lehden jokaisesta numerosta löydät tehokkaat ja hauskat treeniohjelmat. Löydät jokaisesta numerosta myös kevyitä reseptejä ja liikkujalle hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta. Ja muistathan myös levon, palautumisen ja mielen hyvinvoinnin! Lisää potkua liikunnalliseen elämään saat trendikkäistä treenivaate- ja välinejutuistamme.

Fit-lehden komissio viiden tai kymmenen numeron tilauksesta on 16€. 

Hae mukaan Ellen, Cosmopolitanin ja Fit-Lehden ohjelmiin Adtractionin järjestelmässä ja hyödynnä huikeat komissiot heti!

Related Posts: