Elisa Kirja on auennut Adtractionille

12 July • Uncategorized

Elisa Kirja adtraction

E-kirjoista ja äänikirjoista tunnettu Elisa Kirja on auennut Adtractionille!

Elisa Kirjan avulla viet lukemisen uudelle tasolle. Sovelluksen avulla voit vaivattomasti lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja. Valtavasta kirjavalikoimasta löydät niin dekkarit, kaunokirjallisuuden, sarjakuvat ja esimerkiksi myös monet oppikirjat. Löydät sovelluksesta myös uusimmat teokset ja klassikot menneiltä vuosilta.

Elisa Kirjaan rekisteröityminen on helppoa, ilmaista eikä velvoita sinua mitenkään. Sinun ei tarvitse olla Elisan asiakas. Tutustumista varten löydät palvelusta satoja ilmaisia klassikoita e-kirjoina sekä muutaman ilmaisen äänikirjaklassikon.

Adtractionin mainosohjelman kautta saat kesäetuna valitsemasi e-kirjan tai äänikirjan maksutta ja ilman sitoumuksia 2.9 asti:

Tutustu kirjavalikoimaan ja valitse viidestä vaihtoehdosta suosikkisi. Tarjolla on huippukirjoja moneen makuun, mm. jännityksen nälkään dekkarikuningas Jo Nesbon menestystrilleri Isänsä poika, huumorin ystäville Miika Nousiaisen hulvaton Juurihoito ja hyvinvointia kaipaaville Maaret Kallion Lujasti lempeä.

Elisa Kirjan komissio on 5€ per rekisteröitynyt asiakas. Hae mukaan Elisa Kirjan mainosohjelmaan tästä.

Related Posts: