Digiharkkari Adtractionille

3 October • Uncategorized

Moro!
Etsimme hyvää tyyppiä seuraksemme Helenakadulla (tässä Senaatintorin vieressä) sijaitsevaan kolmen hengen tiimiin. Tarjolla 4kk:n harjoittelu josta saat 500€/kk palkkaa + aamiaiset + lounaat + Pepsit ja Red Bullit. Voit tehdä samalla myös opinnäytetyön meillä. Harjoittelujakson jälkeen tarjolla vakituinen työpaikka.

Me:
Teemme digimarkkinointia (affiliatemarkkinointia) ja erityisen paljon yhteistyötä bloggareiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. seuraavat verkkokaupat:
– Ellos
– Fitnesstukku
– House of Brandon
– Disturb
– Taloon.com
– The Body Shop
– Ja 85 muuta verkkokauppaa

Sinä:
Rento ja järjestelmällinen ja haluat tehdä töitä digimarkkinoinnin parissa. Saat heti asiakkaita hoidettavaksi ja neljän kuukauden jälkeen olisi vakkarisopimusta tarjolla. Työnkuvaan kuuluu niin sosiaalisen median päivittämistä kuin yhteistöiden sopimista.

***Saat ison edun mikäli olet pitänyt esimerkiksi blogia ja/tai hallitset HTML:ää. Tai hallinnoit muita verkkosivustoja/Instagram-tiliä. Tai mikäli olet tehnyt Google- ja tai Facebook-mainontaa***

HAE TÄSTÄ

Adtraction Marketing Oy:
Olemme Ruotsalaisen firman tytäryhtiö ja meillä on toimintaa näiden maiden lisäksi Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa ja Tsekeissä.

Related Posts: